Skapa laddstationer för dina anställda

Försäljningen av elbilar fortsätter att öka. Alltfler väljer att investera i en elbil. Med tanke på miljö och bensinpriser finns det inget som pekar på att trenden kommer att avta. Anledningen till att vissa väntar med att köpa elbil beror på att det kan vara svårt att hitta laddstationer.

Variationen på publika laddstationer i Sverige är stor. På grund av statliga subventioner för tjänstebilar och ett större miljötänk väljer många företag att ha elbilar som företagsbilar. Detta leder till att elbilsägarna saknar laddare på arbetsplatsen. Följden blir att alltfler ser över sitt företags parkeringsplatser. Anledningen är att laddstationer på jobbet signalerar att företaget tar miljön på allvar.

Visa att du tar ansvar för miljön

Det är inte bara på företagen som det saknas möjlighet att ladda bilen under dagen. Bristen på laddstationer är stor i landet och de flesta elbilsägare ställer in sig på att de måste ladda bilen hemma. Är du en av dem som känner att det är dags att ordna med laddning för elbilar på företaget? Innan du påbörjar detta så är det enklast att ta hjälp av experter inom området. De hjälper dig från planering till att installation. För att ha koll på anläggningen så kommer de att installera ett molnverktyg som gör att du tryggt kan övervaka dina laddstationer.