Sommaren är i antågande

För dig som äger en äldre bil av större amerikansk modell kanske längtar något oerhört till du får startat upp och ge dig ut efter vägarna. Sommaren är i antågande och vi förstår om du är otålig att få klart din bil inför årets första cruising.

Så klart så kommer det att komma fler tillfällen att glida runt i din vackra bil även denna sommar. Det gäller att vara redo och ha planerat allt klart inför den cruising man ska genomföra. Självklart så är ju bilen det man kommer att fokusera på mest så den blänker när man ger sig ut. Även motormässigt så är det viktigt att ha gått igenom allt som ska gås igenom och bytas det som behöver bytas.

Även personligen så gäller det att vara väl förberedd för den första cruising som ska genomföras. Tänk på att solen kanske inte värmer så mycket än. Speciellt om du cruisar i en öppen bil med nedfälld cab. På med lite varma kläder, slå på värmen i bilen och någon vindjacka så ni kan åka långt. Detta är något som ni sett fram emot under den långa vintern och nu snart så är det dags.